Tol Plaatwerk/Volendam Dames 2 wint in Amsterdam

maandag 02 december 2019

Tol Plaatwerk/Volendam Dames 2 speelde dit weekend een spannende wedstrijd tegen de nummer twee, AHC ’31 Dames 1. De Volendammers zelf stonden op nummer één, dus dit beloofde een spannende wedstrijd te worden. Het was gedurende de hele wedstrijd een zware pot en uiteindelijk wisten de Volendamse AHC ‘31 toch te verslaan. Het team van Ab Schilder won in Amsterdam met 22-25.

In de eerste helft liep het gelijk op. Er werden aan beide kanten doelpunten gescoord. De Volendamse meiden misten veel kansen. Dit was niet nodig en leidde ertoe dat de Amsterdammers twee punten voor kwamen te staan in de eerste helft. De Volendammers kwamen terug en zo stond het tijdens de rust 10-10.

In de rust gaven trainer Ab Schilder en assistent coach Bozidar Zorko de nodige tips. De meiden aten wat fruit van Klaas Leek groenten & Fruit en konden hierdoor weer fit de tweede helft in.

In de tweede helft ging het gelijk op. Er werd over en weer gescoord. De meiden van Tol Plaatwerk/Volendam Dames 2 speelden goed en lieten mooie acties zien. Er werd aan de kant van Volendam met 2 cirkels gespeeld om de dames van AHC in de war te brengen. Dit ging goed en zorgde ervoor dat de Volendammers met 5 punten voor kwamen te staan. De dames hielden de voorsprong vast en uiteindelijk werd het 22-25.

Aankomende zondag speelt Tol Plaatwerk/Volendam Dames 2 tegen KDO Dames 1 om 12:10 uur in de Kwakel.