Van wie bin jej er ien | Sabrina van der Mast

Van wie bin jej er ien | Sabrina van der Mast

zaterdag 10 februari 2018

Deze week in 'Van wie bin jej er ien' Sabrina van der Mast. Sabrina heeft al 2x promotie meegemaakt met deze groep én is vrijwilliger bij de club!

Positie: Linkeropbouw
Lengte: 1,65 cm
Bij KRAS/Volendam sinds (seizoen): Dit is mijn derde seizoen bij Volendam
Vorige verenigingen: Vido, Succes Schoonmaak VOC; Westfriesland SEW
Doel van dit seizoen: Mijn doel is om kampioen te worden met deze selectie.
Beroep/studie: Onderwijsassistente.
Hobby’s: Winkelen & Met familie leuke dingen doen
Mooiste handbalmoment: Ik heb verschillende mooie momenten met handbal meegemaakt. Ik heb zilver behaald met jong oranje op het EK in Nederland. Ook heb ik brons behaald met het WK in Dominicaanse. Ook een mooi moment de bekerfinale met SEW mogen spelen tegen Dalfsen
Favoriete sportman/vrouw: Nycke Groot.
Wat is je beste eigenschap: Sociaal en doorzettingsvermogen.

Hai lezers,

Mijn naam is Sabrina van der Mast. Dit is mijn derde seizoen bij HV KRAS/Volendam. Ik ben 5 jaar geleden bij de club binnengestapt om de jeugd van Volendam te gaan trainen geven. Ik speelde toen de tijd bij Westfriesland SEW. Drie jaar geleden heb ik de stap gemaakt om zelf te gaan handballen bij KRAS/Volendam. Ik kan jullie vertellen dat ik een goeie keuze is geweest. We zijn met z’n allen een traject ingegaan om het dameshandbal hogerop te krijgen. Zoals jullie weten zijn wij daar hard mee bezig. Ik vind het leuk om daar mijn steentje aan bij te dragen en de jeugd enthousiast te maken om op een hoger niveau te gaan handballen. Verder zit ik in de evenementencommissie om verschillende activiteiten te organiseren voor de jeugd. We hebben een superleuke groep waar we geweldige evenementen mee organiseren. Ik kan jullie vertellen dat het ontzettend leuk is om iets voor de club te betekenen in de vorm van vrijwilligerswerk. Verder zoals jullie weten zit ik ook in het onderwijs. Ik heb een goede balans gevonden tussen werk en handbal.