Voorbeschouwing | Dubbel programma Hasselt (uit) en Hurry Up (thuis)

Voorbeschouwing | Dubbel programma Hasselt (uit) en Hurry Up (thuis)

donderdag 15 december 2016

De mannen van KRAS/Volendam hebben dit weekend een dubbel programma voor de boeg. Zaterdag worden de Volendammers uitgenodigd door Initia Hasselt en zondag komt Hurry Up naar de Opperdam.

Initia Hasselt - HV KRAS/Volendam

Het team uit Hasselt staat om 20:30 tegenover KRAS/Volendam voor de punten in de BENE-league. De tegenstander van Volendam staat momenteel op een fraaie vierde plaats met 21 punten. Het won al tien keer, verloor viermaal en speelde één keer gelijk.  Volendam neemt plaats negen in beslag in de BENE-league met elf punten. Beide teams verloren hun vorige wedstrijd met één punt verschil. Initia Hasselt kon geen winst uit de wedstrijd tegen Achilles Bocholt slepen. De eindstand van die wedstrijd werd 29-28. Het team van Piotr Konitz wist net niet te winnen bij Sasja HC: 23-22.

De vorige ontmoeting tussen Initia Hasselt en Volendam eindigde in een nipte overwinning voor de mannen uit Hasselt (26-28). Het belooft dus ook dit keer weer een spannende pot te worden.

HV KRAS/Volendam - Hurry Up

Zondag komt zogezegd Hurry Up richting Volendam. De Zwartemeerders worden geleid door oud-trainer van KRAS/Volendam Martin Vlijm. Ook Hurry Up wist afgelopen weekend niet te winnen, zij lieten de punten liggen tegen Fiqas/Aalsmeer en verloren met (27-26). De laatste ontmoeting tussen Hurry Up en Volendam eindigde in een (31-28) winst voor Hurry Up.  De Volendammers zijn klaar om de punten dit keer naar hun toe te trekken. De wedstrijd is speciaal voor Dennis Schellekens, die in het seizoen 2014-2015 onder de lat stond in Drenthe. De wedstrijd begint om 14 uur en rondom de wedstrijd is er een gelegenheid om tegen een zeer aantrekkelijke prijs oude shirts te kopen van de club! 

In de lijst met blessures is ten opzichte van vorige week niks veranderd. Eduard Klyuyko is nog steeds uitgeschakeld met een armblessure. Maurits van Buren revalideert van zijn knieblessure. Ook Jan Josef, Dennis Schellekens en Diego Jacobs zijn nog altijd absent.

 

Voor de thuisblijvers is de wedstrijd uiteraard te volgen via de livestream.