Livestreams

Livestreams HV KRAS/Volendam

Op deze pagina zijn wekelijks de livestreams voor handbalwedstrijden in de hoofdzaal van sporthal Opperdam te vinden. Deze beelden worden gerealiseerd met het automatische camerasysteem van Usportfor. Klik hier voor meer informatie over dit camerasysteem.

Privacy
Ook bij KRAS/Volendam respecteren wij uw privacy. Wilt u meer weten over de nieuwe privacywetgeving? Neem dan contact op met Jaap Buijs via manager@handbalvolendam.nl.

Technische problemen
In het geval van technische problemen kunt u contact opnemen met Jaap Buijs via manager@handbalvolendam.nl. Houd er hierbij rekening mee dat KRAS/Volendam bij sommige gevallen in contact moet komen met Usportfor om het probleem op te lossen.

Aanbevelingen
Bij het kijken van de livestreams raden wij aan om gebruik te maken van webbrowser Google Chrome. Wij hebben gemerkt dat de uitzendingen van wedstrijden met deze browser het beste werken. Dit is een aanbeveling voor het gebruik van zowel computers en laptops als telefoons en tablets.

Wedstrijdoverzicht
Onderstaand vindt u een overzicht van de aanstaande handbalwedstrijden in sporthal Opperdam. Hier staan de datum, tijd, ploegen en de link naar de livestream weergegeven.

 

Zondag 7 maart 2021

14:30 uur | KRAS/Volendam vs JD Techniek Hurry-Up
Klik hier voor de livestream!
 

Er is ook een tweede livestream aanwezig die op YouTube gestreamed zal worden.
Klik hier voor de YouTube livestream!

 

Let op: het is voor KRAS/Volendam alleen mogelijk om wedstrijden in de hoofdzaal van sporthal Opperdam te streamen.