UBV

HV KRAS/Volendam en UBV gaan een unieke samenwerking aan!

  • UBV zoekt een baan voor je
  • Jij verdient een goed salaris
  • Jij verdient ook wat voor de club

UBV heeft al jaren een directe binding met KRAS/Volendam. Zo is het bedrijf al jaren sponsor van Garage Kil/Volendam Dames 1 en is ons zusterbedrijf Succes Schoonmaak ook al jaren verweven met de club. 

Wanneer jij aan het werk gaat via UBV, geeft het uitzendbureau een stukje van hun rendement aan de clubkas van KRAS/Volendam! Dit is een win-win situatie voor iedereen die de club een warm hart toedraagt.

Wat is een uitzendbaan?
Een uitzendbaan is in principe een tijdelijke baan maar is ook een ideale opstap naar een vaste baan. Je werkt op uitzendbasis, dat wil zeggen dat je werkt met een contract. Deze is echter op elk moment opzegbaar. UBV betaalt wekelijks jouw loon en betaalt voor jou ook al je sociale premies. Ook bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. Je kunt als uitzendkracht tijdelijk gaan werken, omdat je een bepaalde periode wilt overbruggen, of geen gat in je CV wilt hebben. Maar ook voor langere tijd hebben bedrijven uitzendkrachten nodig en kun je aan de slag!

Payrolling is ook een optie! Ben je op zoek naar werk, en is er een bedrijf waar je aan de slag kan? Maar kan dat bedrijf jou niet, of niet direct, op contract nemen? Dan is payrolling via UBV de oplossing! Wij zorgen dan dat je een uitzendcontract krijgt met een loon wat je met het bedrijf hebt afgesproken. Elke week krijg je jouw salaris van ons uitbetaald, door middel van de uren die jij of het bedrijf aan ons toestuurt. Je bouwt gewoon vakantiedagen en –geld op en bent verzekerd bij ziekte.

Veel voorkomende vragen
Er zijn dus diverse manieren waarop UBV voor jou aan de slag kan! Maar werken voor een uitzendbureau, is dat niet heel onvoordelig? Er wordt vaak beweerd dat wanneer je via een uitzendbureau werkt dat dan een deel van je salaris wordt ingehouden. Dit is zeker niet zo!

UBV is een ABU en NEN 4400 gecertificeerd uitzendbureau. Daarom zijn wij o.a. verplicht de  salarisschalen van de opdrachtgever aan te houden. Daarnaast bouw je vakantiedagen op en acht procent vakantiegeld! Je krijgt dus een normaal salaris. Het bedrijf betaalt een tarief aan het uitzendbureau en UBV garandeert aan jou je salarisbetaling!

Meer informatie? Neem contact op met Pim Ligthart, Danielle Veerman of Flora Doeven van UBV Uitzendbureau of neem alvast een kijkje op de website van UBV.

Klik hier voor de laatste vacatures.