UBV

HV KRAS/Volendam en UBV gaan een unieke samenwerking aan!

  • UBV zoekt een baan voor je
  • Jij verdient een goed salaris
  • Jij verdient ook wat voor de club

HV KRAS/Volendam en UBV Uitzendbureau onderhouden al jaren een unieke samenwerking. Niet alleen is UBV, een organisatie uit het eigen dorp, een sponsor van Garage Kil/Volendam Dames 1 en een zusterbedrijf van Succes Schoonmaak, maar ook hebben wij met de club een unieke sponsorconstructie. Want wanneer jij aan het werk gaat via UBV, betaalt UBV een stukje van hun rendement aan de clubkas van HV KRAS/Volendam!

Dit geldt niet alleen voor clubleden, iedereen die de club een warm hart toedraagt en opzoek is naar een (andere) baan kan zich/haar bij ons aanmelden!

Wat is een uitzendbaan?
Een uitzendbaan is in principe een tijdelijke baan maar is ook een ideale opstap naar een vaste baan. Je werkt op uitzendbasis, dat wil zeggen dat je werkt met een contract, maar deze is op elk moment opzegbaar. UBV betaalt wekelijks jouw loon en betaalt voor jou ook al je sociale premies. Ook bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op.  Je kunt als uitzendkracht tijdelijk gaan werken, omdat je een bepaalde periode wilt overbruggen, of geen gat in je cv wilt hebben. Maar ook voor langere tijd hebben bedrijven uitzendkrachten nodig en kun je aan de slag!

Is er een bedrijf waar je aan de slag kan? Maar kan dat bedrijf jou niet, of niet direct, op contract nemen? Dan is UBV de oplossing! Wij zorgen dan dat je een uitzendcontract krijgt met een loon wat je met het bedrijf hebt afgesproken. Elke week krijg je jouw salaris van ons uitbetaald, door middel van de uren die jij of het bedrijf aan ons toestuurt.  Je bouwt gewoon vakantiedagen en –geld op en bent verzekerd bij ziekte. Er zijn dus diverse manieren waarop UBV voor jou aan de slag kan!

Een veel voorkomende vraag
“Werken voor een uitzendbureau, is dat niet heel onvoordelig?” Er wordt vaak beweerd dat wanneer je via een uitzendbureau werkt dat dan een deel van je salaris wordt ingehouden. Dit is zeker niet zo! UBV is een ABU en NEN-gecertificeerd uitzendbureau. Daarom zijn wij onder meer verplicht de salarisschalen van de opdrachtgever aan te houden. Daarnaast bouw je vakantiedagen op en acht procent vakantiegeld! Je krijgt dus een normaal salaris. Het bedrijf betaalt een tarief aan het uitzendbureau en UBV garandeert aan jou je salarisbetaling!

Meer informatie? Bekijk onze website: www.ubv.nl voor de laatste vacatures, bel 0299-398070 of loop bij ons binnen op de Julianaweg 45a. Geef aan dat je via HV KRAS/Volendam komt en Pim Ligthart, Flora Doeven en Daniëlle Veerman staan voor je klaar!