Autoschade De Hoop bindt zich aan KRAS/Volendam

Autoschade De Hoop bindt zich aan KRAS/Volendam

dinsdag 24 december 2019

Autoschade De Hoop & Zn. is een nieuwe sponsor voor het eerste damesteam van KRAS/Volendam. Het moederbedrijf van naamsponsor Garage Kil, dat ook onlangs zijn verbintenis verlengde, verbindt zich voor twee jaar aan de Volendamse handbalvereniging.

"We willen iets terug doen voor Volendam", vertelt Matthijs de Hoop, directeur van zowel Autoschade De Hoop als Garage Kil. "We waren aan het kijken wat we in het dorp konden betekenen en het dameshandbal in Volendam biedt daarin een mooie kans. Toen een sponsoring bij KRAS/Volendam aan bod kwam was het direct onze opzet om iets met de dameskant te doen. Eerst zijn we met Garage Kil de naamsponsor geworden. Daardoor komen we veel in het nieuws en wordt de naam constant omgeroepen tijdens wedstrijden. Onlangs hebben we de sponsoring uitgebreid door ons ook met Autoschade De Hoop aan de vereniging te verbinden."

Leuk om te zien
Door de sponsoring kwam De Hoop in aanraking met de handbalsport. "En dat was voor het eerst. Ik merkte direct al dat er veel meer gebeurt dan in het voetbal. Ook zijn de regels wat lastiger, maar ik begin ze steeds beter te begrijpen. Ik kom zelf regelmatig kijken bij de Volendamse dames en vind het erg leuk om te zien. Maar dat ze het zo goed doen komt natuurlijk door de naam van het team", vertelt De Hoop met een knipoog. 

Services
Autoschade De Hoop is al meer dan veertig jaar een begrip in de gemeente Edam-Volendam en ver daarbuiten. Een echt familiebedrijf waar een informele, klantgerichte, eerlijk en doelgerichte sfeer hangt. Na de overname van Garage Kil in 2012 zijn beide bedrijven verhuisd naar een groot pand aan de Julianaweg 129 in Volendam.

Het gezamenlijke pand met Garage Kil is voorzien van de nieuwste systemen zoals meerdere hefbruggen, een hypermoderne richtbank, een heuse bandenstraat en wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen. Vanuit deze locatie worden alle klanten met veel plezier op hun wenken bediend en wordt er continue gewerkt om de services te verbeteren, deze uit te breiden en om meer gemak te bieden door particulieren en bedrijven compleet te ontlasten.

In 2019 heeft Autoschade De Hoop een ander gerenommeerd autoschadebedrijf overgenomen in Enkhuizen. Vanaf 1 april is Autoschade Schepenwijk de nieuwe vestiging voor West-Friesland. Zo is het bereik in Noord-Holland verder vergroot en kan het bedrijf nog meer auto-eigenaren helpen bij autoschade.

Samen bieden beide vestigingen van Autoschade De Hoop en Garage Kil alle oplossingen op het gebied van mobiliteit en schade.

Klik hier voor de website van Autoschade De Hoop!