Bedankt Mitchell!

Bedankt Mitchell!

zondag 27 september 2020

Nadat In 2018 onze toenmalige communicatieleider vertrok, kwam Mitchell Burger HV KRAS/Volendam als vrijwilliger versterken om na een korte periode bij de club in dienst te treden. Hij kreeg bij de vereniging diverse taken en verantwoordelijkheden toebedeeld en werd hierin doorgaans ondersteund door divers stagiair(es), die na verloop van tijd met een tas vol kennis naar hun opleiding terugkeerden. 

Zelf bleef Mitchell de regie over alle communicatie en publicaties houden. Geen stuk werd zonder zijn toestemming opgenomen in de Nivo en/of overige (social) media. Menig wedstrijdverslag en interview bleef echter van zijn hand komen en ook werden door of onder zijn leiding de best mogelijke foto’s gezocht en afgedrukt bij de nodige berichten. Als laatste hield Mitchell zich bezig met het verbeteren en actualiseren van de site van HV KRAS/Volendam. 

Tot en met 24 september, want dat was zijn laatste werkdag bij de vereniging. Hij wil zich vanaf dan helemaal richten op zijn communicatie- en publicatiewerk bij voetbalclub AZ in Alkmaar. 

Mitchell, HV KRAS/Volendam wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan onder soms stressige situaties en vaak ook onder druk van deadlines en je veel succes toewensen voor nu en in toekomst!