Buijs Metselwerk Volendam tekent driejarig sponsorcontract

Buijs Metselwerk Volendam tekent driejarig sponsorcontract

maandag 27 januari 2020

Dertien jaar oud was Klaas Buijs toen hij voor het eerst in aanraking kwam met HV KRAS/Volendam. Ook nu is hij nog steeds geregeld in de sporthal te vinden. Eerst als speler, later als coach en trainer en tot op de dag van vandaag als scheidsrechter en natuurlijk supporter. Vanaf dit seizoen is Klaas met zijn bedrijf Buijs Metselwerk Volendam ook sponsor geworden van de club. Hiermee is hij vanaf heden lid van de businessclub en ondersteunt hij het Heren 5-team, waar zijn zoon Dave Buijs momenteel in speelt.

Ook Dave kwam al op jonge leeftijd in aanraking met het handbalspel. In Monnickendam om specifiek te zijn. Op zijn dertiende zorgden zijn ambities ervoor dat hij het hogerop zocht. De stap naar HV KRAS/Volendam was toen snel gemaakt. Daar doorliep hij de jeugdopleiding met als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap met de A-jeugd. Momenteel maakt Dave al jaren deel uit van de vaste kern van de Heren 5-selectie.

De handbal voelt aan als thuiskomen”, begint Klaas. “Er heerst een echt familiegevoel en iedereen kent elkaar. Dat maakt de sfeer logischerwijs erg prettig.” Om deze reden is Klaas zelf vaak te zien als supporter op de tribune en is hij tijdens de finalewedstrijden misschien wel de fanatiekste van allemaal. Klaas houdt van de gezelligheid rondom wedstrijden, maar als er gas op de plank moet, voelt hij dat goed aan. Niet alleen bij de club, maar óók op de werkvloer.

Druk met de toekomst
Buijs Metselwerk Volendam heeft momenteel dertien metselaars in dienst. De klussen variëren van een kleine aanbouwen van duizend stenen tot gebouwen van 400.000 stenen. Van nieuwbouw tot renovatie en restauratie, op alle gebieden is het bedrijf actief. Het bedrijf is groeit snel en om deze reden is Klaas al druk met de toekomst bezig. Zijn zoon en opvolger Dave is al zeer actief in het bedrijf en wordt overal zoveel mogelijk bij betrokken. Dit zodat hij de zaak kan overnemen, zodra Klaas een stapje terug wil doen.

Bij een groeiend en succesvol bedrijf was een sponsorschap van de handbalvereniging een logische stap voor Klaas. “Ik draag de vereniging warm toe en wilde graag wat betekenen met mijn bedrijf. De exposure en marketing die je daarvoor terug krijgt is natuurlijk altijd leuk.”

Contactgegevens
Buijs Metselwerk Volendam
Klaas Buijs
06- 28 70 00 33