Business event van Ladies Palingprofs voor vrouwelijke ondernemers

Business event van Ladies Palingprofs voor vrouwelijke ondernemers

dinsdag 16 oktober 2018

Palingprofs organiseert een Ladies Event. Een evenement gestoken in een sportief én ondernemend jasje. En nee, jullie hoeven niet te sporten! Op donderdag 1 november om 19 uur willen we jullie graag welkom heten in de business-lounge van sporthal Opperdam in Volendam. De avond wordt ingevuld door voormalig topsporters Femke Dekker en Matthijs Vink, die beiden op ondernemend gebied hun sporen hebben verdiend.

Dekker heeft achttien jaar geroeid voor de Koninklijke Nederlandsche Roeibond en daarmee drie keer deelgenomen aan de Olympische Spelen. Naast Olympisch zilver (Beijing 2008) heeft ze ook een aantal wereldtitels en medailles op zak. Binnen haar topsportcarrière was ze zowel individueel als in teamverband actief en succesvol. In 2013 stopte ze met topsport en richtte zich volledig op haar maatschappelijke carrière. Ze werkt nu als Management Development adviseur bij de Nationale Politie. Ze vertelt jullie over het leven van een topsporter in de vorm van het runnen van je eigen bedrijf en hoe ze met deze ervaring haar eerste successen heeft gehaald in haar maatschappelijke carrière. Hoe kijkt ze daar nu op terug, waar ziet ze overeenkomsten, verschillen, maar vooral kansen binnen het bedrijfsleven? Een inspirerend verhaal van een vrouw die ambitie heeft en zakelijk aan de weg timmert!

Ex-topsporter Vink, mede-eigenaar van het online marketingbureau SearchUser en commercieel verantwoordelijk bij HV KRAS/Volendam, neemt jullie mee in de wereld van profilering van je bedrijf via de sport en het internet. Vink is afgestudeerd sportmarketeer en heeft veel ervaring opgedaan bij topclubs in Spanje, zoals FC Barcelona en de Madrileense club Alcobendas. Door zijn laatste jaren bij KRAS/Volendam weet hij daarnaast als geen ander hoe je op ieder niveau je bedrijf kunt onderscheiden van de rest door je waarden te koppelen aan die van een sporter en/of sportclub. Waar in Spanje het grote geld een belangrijke rol speelt is bij Volendam de creativiteit van essentieel belang voor succes in zichtbaarheid en herkenning. Daarnaast zal Vink vertellen hoe je online media kunt inzetten voor meer omzet, naamsbekendheid en/of aanvragen te krijgen. Vink zal jullie een zeer praktische kijk geven in de online marketing kansen van dit moment, waar de focus zal liggen op het in kaart brengen van waar jouw doelgroep zich bevindt.

Omdat Garage Kil/Volendam Dames 1 de afgelopen tijd zo goed bezig is en als voorbeeld dient voor ondernemende dames, vindt er die avond ook een training plaats van de Volendammers waar we kunnen kijken. De meiden komen na afloop naar de business-lounge om te netwerken met alle aanwezigen.

De dames van de Palingprofs doen waar mogelijk aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en willen de bijdrage van €15,- van dit jaar doneren aan het eerste dames team van KRAS/Volendam. Daarvoor in de plaats krijgen jullie een aantal leuke sprekers, hapjes en drankjes en de mogelijkheid om als vanouds te netwerken.

Het is hierbij verplicht om voorafgaand aan het event te betalen. Dit kan met de Ideal-link, die te vinden is op de website www.palingprofsvolendam.nl. De sluitingsdatum voor het aanmelden is 30 oktober.

Tot 1 november!