Business Mobile nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam!

Business Mobile nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam!

zondag 31 januari 2021

Business Mobile, verbindt zich voor de komende 3 jaar aan de Volendamse handbalvereniging. Oprichter en mede-eigenaar Jeroen Gobius Du Sart ondertekende samen met penningmeester van HV KRAS/Volendam, Gerard Veerman, het sponsorcontract. Een mooi nieuwe partnership in een rare tijd binnen de sportwereld.

Gerard Veerman is erg blij met de ondertekening van Business Mobile: “Business Mobile is een professioneel, klantgericht bedrijf. Met Succes Schoonmaak werken we al jarenlang met veel plezier en tevredenheid met hen samen. Dat ze in een lastige tijd voor sportclubs besloten hebben sponsor bij de handbalvereniging te worden, is een schitterend gebaar!”

Jeroen Gobius Du Sart: “Met Business Mobile doen we al jarenlang met veel plezier zaken in Volendam. In een lastige tijd voor (top)sporters vonden we het belangrijk om ons juist nu aan deze mooie handbelvereniging te verbinden. We hopen dat we zo snel als mogelijk eens bij een wedstrijd van HV KRAS/Volendam aanwezig kunnen zijn!“

Bedrijfscommunicatie vergemakkelijken is het belangrijkste doel bij Business Mobile. Voor het midden- en kleinbedrijf is het bepaald niet eenvoudig om alle technologische ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie bij te houden. Business Mobile helpt bij het vereenvoudigen en integreren van verschillende communicatieproducten, zodat u eenvoudiger zaken kunt doen. Samen met u maakt Business Mobile inzichtelijk in welk vaarwater uw bedrijf zich bevindt en stellen zij een plan op waar u met uw organisatie naar toe wilt. Zo is het mogelijk een telecomoplossing te creëren waarmee uw bedrijfscommunicatie verstrekt wordt. U bent verzekerd van een goed product, nu en in de toekomst.

Kijk voor meer informatie op de website: www.businessmobile.nl ​