Café de Dijk: Al zeventien jaar betrokken

donderdag 13 juni 2019

Als Man of the Match-sponsor is Café de Dijk nauw betrokken bij HV KRAS/Volendam. Het café van eigenaar Danny van Noorden is al zeventien jaar aan de handbalvereniging verbonden en is blij een bijdrage te kunnen leveren.

In 1994 nam Kees Sier met zijn vrouw Beb het café over van Jan Schilder. Zij gaven het pand niet alleen zijn huidige uiterlijk, ook doopten zij de naam van het bedrijf om in ‘Café de Dijk’. Op 1 maart 2002 werd het pand aan de haven overgenomen door Danny van Noorden. Hij is momenteel samen met Roos Koning en Ger van Noorden verantwoordelijk voor het café. “In het begin was het veel vallen en opstaan. Maar door veel vaste en trouwe gasten is het geworden wat het nu is. Dat heb ik ook voor een groot deel te danken aan de oude en huidige medewerkers.”

In hetzelfde jaar dat Van Noorden het stokje overnam werden zij ook sponsor van KRAS/Volendam. “Ik ben zeventien jaar geleden begonnen met de sponsoring omdat wij namens Café de Dijk meer betrokken wilden zijn met de plaatselijke verenigingen. KRAS/Volendam was een van de verenigingen waar wij mee wilden samenwerken.”

Café de Dijk is de Man of the Match-sponsor van het eerste herenteam van KRAS/Volendam. Bij iedere thuiswedstrijd wordt er door het publiek een man van de wedstrijd gekozen. Deze speler wint een dinerbon voor twee personen bij Café de Dijk. Ook komt de spelersgroep regelmatig bij Van Noorden uiteten. “Zij komen regelmatig een hapje eten of drinken. Ik herken ze nog niet allemaal, maar als ze met een groep zijn is het wel gemakkelijk te zien dat het handballers zijn. Sommige van die jongens zijn al goede bekenden geworden.”

Klik hier voor de website van Café de Dijk