Eerste editie Rabobank G-Handbal Cup zeer geslaagd!

Eerste editie Rabobank G-Handbal Cup zeer geslaagd!

zaterdag 01 april 2017

De eerste editie van de Rabobank G-Handbal Cup gaat de boeken in als een zeer geslaagd toernooi. De zes aanwezige teams maakten er afgelopen zaterdag een sportieve en gezellige sportmiddag van. Ook lieten de aanwezige G-handballers met begeleiding zich horen tijdens de belangrijke wedstrijd van de mannen tegen Bevo. Mede dankzij hun steun trokken de mannen de 29-26 overwinning over de streep! Het team van Koedijk kroonde zich tot winnaar van het toernooi en kreeg in de rust van HV KRAS/Volendam – Bevo de trofee overhandigd!

In twee poules van drie streden de teams tegen elkaar. Het ging er fanatiek, maar tevens ook sportief aan toe. Maar er kan er maar één de beste zijn: en dat was Koedijk! Tussen al het handbalgeweld door werd ook de inwendige mens goed bediend. Met patat, een snack en wat te drinken waren de reserves weer aangevuld.

Ingrid Ott, begeleider van Westfriesland SEW, sprak na afloop haar dank uit voor de vlekkeloze organisatie van het toernooi, dat onder leiding stond van Sport-Koepel. “Deze dag zal niet snel vergeten worden. Het was een mooi evenement. Het publiek, inclusief de G-handbalteams gingen achter de heren staan tijdens de wedstrijd en zo lukte het toch nog om het duel te winnen. De G-handballers waren zeer onder de indruk van het vele lawaai, maar deden ondertussen net zo hard mee. Allen van KRAS/Volendam en van de Sport-Koepel, heel hartelijk dank.

Na afloop was het tijd voor de feestelijke groepsfoto. Het maakt de Rabobank G-Handbal Cup een zeer geslaagd evenement. Eentje die smaakt naar meer. HV KRAS/Volendam dankt Rabobank voor de betrokkenheid bij dit evenement.