Speedhandbaltoernooi krijgt vervolg

vrijdag 06 september 2019

31 augustus werd de Opperdam overspoeld door bijna 100 handballers uit de eigen jeugd. Helaas voor Garage Kil/Volendam die de Smit Bokkum Cup aan het verdedigen waren in de andere zaal - waren dit geen supporters, maar had de jeugd van HV Kras/Volendam hun eigen (speedhandbal)toernooi te spelen.

De kinderen hebben hun beste beentje voorgezet die ochtend. De aanwezige jeugdtrainers, ouders en vrijwilligers hebben de mooiste breaks, combinaties en doelpunten gezien. Ook de keepers lieten zich niet onbetuigd en gingen voor elke bal.

De kinderen en de trainers zijn gelijk weer hard gaan trainen, om nog meer vrij te lopen en over te spelen en om nog betere sprongschoten te maken. Ook de jeugdscheidsrechters hebben tips & tricks opgedaan die ze in de praktijk gaan brengen. Kortom: we zijn er weer klaar voor.

Zaterdag 14 september a.s. staat de tweede ronde op het programma. Om half negen worden alle mini’s, E- en D-jeugdleden opnieuw in Opperdam nieuw verwacht in hun oranje tenue.

Papa’s, mama’s, tantes, opa’s en oma’s : iedereen kan langskomen om de toekomst van HV Kras/Volendam aan het werk te zien en tussendoor gezellig iets te drinken in de kantine.