Palingprofs Ladies Event voor herhaling vatbaar

maandag 05 november 2018

Sporthal Opperdam was op 1 november het toneel voor het vierde Ladies Event, dat georganiseerd werd door Palingprofs. Geïnspireerd door de goede prestaties van Garage Kil/Volendam Dames 1, de voorbeeldfunctie die zij hebben en de kansen die zij zien om zichzelf te verbeteren, besloot Palingprofs het entreegeld voor het evenement te sponsoren aan deze ploeg.

Namens Palingprofs was onder meer Femke Dekker een inspirerende spreker en heeft de aanwezige dames enthousiast gemaakt om hun dromen te volgen en de lat vooral hoog te leggen. Femke Dekker heeft achttien jaar voor Nederland geroeid en daarin drie keer deelgenomen aan de Olympische Spelen. Naast Olympisch zilver (Beijing 2008) heeft ze ook een aantal wereld titels en medailles op zak. Binnen haar top sportcarrière was ze zowel individueel als binnen teamverband actief en succesvol. In 2013 stopte ze met topsport en richtte zich volledig op haar maatschappelijke carrière. Ze werkt nu als Management Development adviseur binnen de Nationale Politie. Ze vertelde ons over het leven van een topsporter in de vorm van het runnen van je eigen bedrijf. Hoe ze met deze ervaring haar eerste successen heeft behaald binnen haar maatschappelijke carrière. Hoe ze daar nu op terug kijkt, waar ze overeenkomsten of verschillen tegenkomt, maar vooral waar zij kansen binnen het bedrijfsleven ziet. Een enorm inspirerend verhaal van een vrouw die ambitie heeft en zakelijk aan de weg timmert!

Matthijs Vink, de commercieel verantwoordelijke bij HV KRAS/Volendam, vertelde hoe een bedrijf online marketing kan inzetten voor meer succes en zichtbaarheid. De voormalig tophandballer en mede-eigenaar van marketingbureau SearchUser gaf hierbij een praktische kijk op de kansen in de online marketing. Hij toonde hierbij aan dat er online veel mogelijkheden zijn die je zelft kunt oppakken. Hierbij moet de focus liggen op het in kaart brengen van jouw doelgroep en waar deze zich bevindt. Als enige man in een groep vol met vrouwen heeft hij zich goed staande gehouden.

Aan het einde van de avond kreeg iedereen een goodiebag mee. Deze was gevuld door de volgende bedrijven: Eigen Label, Colon Care Chocoladehuys, Beautique Elegance, Healthy Rituals, Drogisterij De Boer, NIVO bedrijf in Beeld, 100%NL, Top Dental, Praktijk Chiropractie Volendam, Beauty by Nance, Power in You, Bodyfit en Sidi Argan.

Ook werden er een aantal mooie prijzen verloot door onder meer Dieetpraktijk Edam-Volendam, Restaurant De Pieterman, SearchUser, Sidi Argan en KRAS/Volendam.

Graag nodigen we de Palingprofs uit voor het volgende netwerkevent dat plaatsvindt op donderdag 29-11-2018 in Het Geheim van Edam. Er wordt een Geheim Menu geserveerd voor €45,- per persoon incl. 3 glazen wijn/bier of fris en koffie of thee ter afsluiting. Geef je op via info@palingprofs.nl (let op: het aantal plaatsen is beperkt).