Handballers gezocht voor rolstoelteam

Handballers gezocht voor rolstoelteam

woensdag 01 maart 2017

Sport en blessures hebben helaas een relatie met elkaar. Ook in de handbalsport. Soms lopen spelers zulke zware blessures op dat ze de sport niet meer kunnen beoefenen. Dit terwijl velen de sport nog een warm hart toedragen.

Handbalvereniging SEW is daarom op zoek naar handballers die het reguliere handbal niet meer kunnen spelen, maar nog wel affinteit hebben met de sport. De club Nibbixwoud is onlangs gestart met rolstoelhandbal en werft spelers om teams te kunnen formeren. Je hoeft niet rolstoelgebonden te zijn om rolstoelhandbal te beoefenen. De leeftijd is ongeveer tussen de 16 en 65 jaar, dames en heren door elkaar (dit is tevens een eis van de bond om met gemengde teams te spelen).

Mochten er spelers geinteresseerd zijn om eens te kijken of rolstoelhandbal iets voor hen is, dan kunnen zij vrijblijvend een keer mee trainen. Dit kan op donderdagavond om 20:00 uur in de Dres te Nibbixwoud. De club heeft enkele rolstoelen tot beschikking. Aanmelden kan door een mail te sturen of te bellen naar Jaap Buijs.

Bestuurslid dagelijkse zaken

Jaap Buijs
manager@handbalvolendam.nl
06-12949922