Handbalnieuws weekend 6 en 7 mei

maandag 08 mei 2017

Meisjes E 2 verliezen van Aalsmeer

Na een dikke maand zonder wedstrijden mochten de meiden vandaag weer het veld op!! Heel vervelend was het wel dat onze keepster Fay Kes geblesseerd is, wat betekende dat de ander meiden om beurten plaats moesten nemen onder de lat. Lily van Nek was als invalster opgetrommeld dus met twee wissels op de bank konden we deze klus gaan klaren. Dat het moeilijk ging worden wisten we, want een team van alleen jongens uit Aalsmeer, dat is lastig.. Nyla Loch begon onder de lat en liet met een aantal prachtige reddingen zien dat zij deze taak met gemak aan kon! Aanvallend ging het nog gelijk op tot 3-3 door doelpunten van Joëlle de Does, Roos Haverkort en Lily van Nek. Met man en macht probeerde de meiden de snelle jongens van scoren af te houden, dit lukte mede doordat Nyla Loch goed werk verrichtte in het doel maar het goede samenspel van Aalsmeer en een aantal slordige foutjes aan onze kant zorgde er toch voor dat Aalsmeer met een redelijk riante voorsprong de rust in ging 4-9. In de tweede helft begon Jennie Kemper in het doel maar het goed draaiende team van Aalsmeer maakte dat Volendam er niet aan te pas kwam, Roos Haverkort (2) en Joëlle de Does maakte het gaatje nog wat kleiner en ondanks dat er in de verdediging hard gewerkt werd door Nadine Bond, Nyla Loch, Esmee Machielsen, Anne Steur, Lily van Nek en Jennie Kemper lieten de jongens van Aalsmeer zich niet van de wijs brengen. De 8-16 werd gemaakt door Anne Steur die haar harde werken beloond zag worden maar de punten bleven helaas niet in Volendam.. eindstand 8-17