In memoriam: Siem Admiraal

In memoriam: Siem Admiraal

zondag 02 april 2017

Zaterdag 1 april 2017, een dag die begon als een gezellige en drukke dag voor HV KRAS/Volendam, eindigde in een nachtmerrie. Rond twaalf uur bleek Siem Admiraal vermist en iets later werd hij gevonden in het water langs de Heideweg, nabij de Opperdam. De toegepaste reanimatie mocht niet baten. In de vroege nacht van zondag 2 april overleed Siem Admiraal op 67-jarige leeftijd.

HV KRAS/Volendam heeft een boegbeeld verloren en blijft verslagen achter.

Siem zette zich op ontelbare gebieden in voor de club. Jarenlang was hij bijvoorbeeld de bezielende organisator achter de jaarlijkse rommelmarkt op Koningsdag. Een heel jaar door was hij bezig met het sparen en het binnenhalen van geschikte artikelen voor de verkoop tijdens deze gezellige dag, waarop ook altijd een loterij werd gehouden. Samen met zijn vrouw Maart en zijn trouwe helpers regelde hij alles voor deze dag. Hij was dan in zijn element. Alles ten goede van 'de handbal'.

Samen met Maart en later ook zijn kinderen Hans en Nico deed hij nog veel meer voor de club. Zo was hij als vrijwilliger dag en nacht te vinden in de kantine. Op zaterdag 1 april heeft hij nog pannen patat ‘weggebakken.’ Naast Maart en zijn kinderen was de handbalclub zijn grote liefde. Letterlijk en figuurlijk is Siem in het harnas gestorven.

Siem, HV KRAS/Volendam wil je oprecht bedanken voor al die uren, dagen en jaren die je hebt geïnvesteerd in de club.

Siem, jongen rust zacht.

Maart, Hans, Nico, Maud en overige dierbaren; we wensen jullie alle sterkte om dit zware en onverwachte verlies te dragen. De vereniging is er voor jullie!

Samenkomst

Vanmiddag is er vanaf 13:00 uur voor iedereen een samenkomst in de kantine van de Opperdam om even samen te zijn en verdriet te delen. Het overgrote deel van de wedstrijden gaan gewoon door. Uit respect voor Siem zijn de wedstrijden van Dames 1 en Heren 3 afgelast.