Initiatief vanuit de vereniging: help mee aan herinneringsboek Siem Admiraal

Initiatief vanuit de vereniging: help mee aan herinneringsboek Siem Admiraal

dinsdag 04 april 2017

Vanuit de jeugd van HV KRAS/Volendam is de wens gekomen om een bundeling van mooie herinneringen aan Siem Admiraal te maken. De vereniging heeft hier uiteraard gehoor aan gegeven en wil iedereen de gelegenheid bieden een herinnering aan Siem te delen. Dit kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld met een tekening, foto, anekdote of iets anders.

Dit herinneringsboek zal daarna aan de familie worden aangeboden. We weten dat Siem zijn persoon veel verder reikte dan alleen de huidige leden van HV KRAS/Volendam. De oproep is dus breder. Elk initiatief is welkom!

Hoe gaan we te werk?

Op een A4’tje kan er op één zijde iets gemaakt worden. Dit kan als individu, maar ook als team, groep, kennis of vriendenploeg. Met andere woorden; zet iets op papier dat je doet denken aan Siem en geef ons de mooiste herinnering die je aan hem bewaart.

Maak jouw ontwerp en lever dit in bij het handbalkantoortje in de Opperdam. Wanneer er niemand in het kantoortje is, werp dan je ontwerp in de brievenbus naast de ingang van het kantoor. Dit kan uiterlijk tot donderdag 6 april om 15.00 uur. De marketingcommissie zorgt ervoor dat de ingeleverde stukken op een mooie en respectvolle manier gebundeld worden.

We hopen op een mooi en breed assortiment als eerbetoon aan het leven en de inzet van ons clubicoon. Voor eventuele vragen kun je terecht bij Joost Ooms via j.ooms@handbalvolendam.nl.