Jongens E1 winnen verdiend van DSOV

maandag 05 november 2018

Na de nipte winst in de uitwedstrijd was er ook voor de thuiswedstrijd nog geen hoerastemming bij de oranje jongens. Iedereen was aanwezig, de Julianaweg was weer vrij en met gemotiveerde coaches én een klokkendokter in de persoon van Hr. Binken ving de strijd aan.

Tegenpartij DSOV bestond dan wel uit ietwat kleinere meisjes maar deze dametjes moest men niet onderschatten, zo bleek reeds eerder in de uitwedstrijd. Keeper Jari Kuijn toonde zijn klasse in de eerste helft. Door een paar schone treffers, welke ontstonden door goed samenspel, stonden de Volendammers al met 9-7 voor. Dat beloofde wat voor de tweede helft.  bij rust al voor een minimale

Na de onderbreking werd Thomas Tuijp de keeper en kwam het spel pas goed op de rit, waardoor de score opliep. Keeper Thomas toonde enkele miraculeuze reddingen en het veelkoppige publiek kreeg een staaltje van teamwork voorgeschoteld wat zijn weerga niet kende. Cees Zwarthoed, Travis Tuijp en Giovanni Karregat werden goed vrijgespeeld met een klinkende 14-8 overwinning als resultaat. Goed gespeeld.