KRAS/Volendam winnaar in streekderby

dinsdag 05 oktober 2021

De KRAS/Volendam heren hebben afgelopen zaterdag het verlies tegen Tongeren weggepoetst met een klinkende overwinning op streekgenoot Green Park/Aalsmeer. Al moet wel gezegd worden dat keeper Dennis Schellekens op eenzame hoogte opereerde en hiermee de tegenstander vele malen tot wanhoop dreef. KRAS/Volendam speelde geroutineerd en kwam niet één keer op achterstand al was de stand bij rust 11-11 en was alles nog mogelijk. Direct na rust sloeg KRAS/Volendam een gat, 14-18 en 15-20 in de 21e minuut. In de laatste 8 minuten deed Aalsmeer nog een ultieme poging middels 3 snoeiharde pegels maar verder lieten de oranjemannen het niet komen en was de dikverdiende 27-28 overwinning een feit. Keeper Dennis Schellekens was de onbetwiste uitblinker met als tweede topscorer Florent Bourget die maar liefst 10 doelpunten afdrukte.