LET OP : Werkzaamheden N247 18 t/m 21 nov

LET OP : Werkzaamheden N247 18 t/m 21 nov

donderdag 17 november 2016

Ouders, trainers, leden en fans opgelet: Dit weekend gaan er wegwerkzaamheden aan de N247 plaatsvinden tussen Het Schouw en Broek in Waterland. De weg wordt volledig afgesloten. Houd daarom rekening met een omleiding en extra reistijd!

Het traject tussen Het Schouw en Broek in Waterland is aan groot onderhoud toe. De provincie Noord-Holland laat vanaf vrijdag 18 november 20:00 uur tot maandag 21 november 5:00 uur 2016 onderhoudswerkzaamheden verrichten aan dit weggedeelte. Het asfalt krijgt een nieuwe deklaag en er zijn onderhoudswerkzaamheden aan de verkeerslichten. Tegelijkertijd wordt de busbaan verplaatst.

Omleiding
De weg tussen Het Schouw en Broek in Waterland wordt dus volledig afgesloten. De lijnbus en hulpdiensten worden langs het werkvak begeleid. Al het overige verkeer wordt omgeleid. Ter plekke zijn de omleidingen en afsluitingen gemarkeerd met borden. Vanuit Amsterdam is Volendam te bereiken via de A8, A7 en N244 (Purmerend). Omgekeerd geldt dezelfde route. Bekijk ook het kaartje met de omleidingsroute hieronder.