Leuke seizoenafsluiter: de Handbal Fandag

woensdag 09 mei 2018

Zoeken jullie nog een leuke seizoensafsluiting? Willen jullie jeugdleden de nationale selecties ontmoeten? Kom dan 3 juni naar de Handbal Fandag vanaf 13.00 tot 17.00 uur in Topsportcentrum Almere.

De F-jeugd t/m C-jeugd zijn van harte welkom om samen met hun handbalhelden deze dag door te brengen. Zowel de Oranjedames als de Oranjeheren en Jong Oranje zijn aanwezig. De kinderen nemen deel aan handbalclinics, dansen tijdens een Silent Disco, winnen met de handbalbingo, vragen hun helden het hemd van het lijf tijdens de kinderpersconferentie, maken bijzondere foto’s in de Photobooth en verzamelen handtekeningen tijdens de signeersessies.

De activiteiten zijn gericht op jeugd van 4 t/m 15 jaar en worden samen met het Oranjeteam gedaan. Coach en begeleiders zijn welkom. Er zijn workshops gehouden, maar er is beperkte ruimte aangezien de kinderen centraal staan.

Kaartjes zijn €10,- per stuk en te koop via https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/. Zodra je een kaartje bestelt, ontvang je op 16 mei meer informatie over deze dag.