Meisjes C1 klopt KDO

maandag 10 februari 2020

De Meisjes C1 moest op zondagochtend om 10 uur aantreden in de De Kwakel. Dit vroege tijdstip op zondag was geen garantie, na de makkelijk gewonnen thuiswedstrijd tegen KDO. De eerste helft liep dan ook erg stroef en Volendam kon geen gaatje slaan. KDO kwam zelfs twee keer op voorsprong.

De meiden lieten zich hierdoor echter niet van de wijs brengen en gingen de rust in met een 9-12 voorsprong. Ook na de rust was het rommelig en bleef KDO lang in het spoor van Volendam. De meiden wisten wat hun missie was; de punten mee naar huis nemen.

Het werd nog erg spannend, want KDO kwam terug tot 16-17, maar de opdracht werd niet uit het oog verloren. Na een lastige wedstrijd kwam het goed. Eindstand 16-19.

Volgende week zaterdag op 29 februari is de wedstrijd om 12:45 uur. Nog drie puntjes naar het kampioenschap! Graag tot dan allemaal.