Meisjes C1 wint opnieuw

maandag 27 januari 2020

Zondag stond voor de meiden de wedstrijd tegen Lotus op het programma, deze ploeg is er nieuw bijgekomen, dus onbekend hoe deze ploeg zou spelen. Zoals altijd was er de hele week weer goed getraind en waren de meiden niet van plan verrast te gaan worden deze zondagmiddag in Hoofddorp.

De meiden zaten er direct goed in en liepen via 3-8 uit naar een 9-13 ruststand. In de rust werden de puntjes even op de i gezet door Bozidar, Valerie en Erwin en in de tweede helft kwam de zege dan ook geen moment in gevaar. Via 10-15 liepen de meiden uit naar 11-22 en werd de eindstand bepaalt op 20-28. De voorsprong op de nummer twee is inmiddels zes punten, en de laatste vijf wedstrijden komt het er op aan, als de stijgende lijn in het al beter wordende samenspel, het harde trainen, en de goede teamspirit zo blijft doorgaan kunnen de meiden nog voor een paar mooie wedstrijden zorgen waar al meer publiek op afkomt, en dat is mooi om te zien!

Op 9 februari speelt de Meisjes C1 uit tegen KDO en de eerst volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 29 februari om 12:45 uur tegen Havas. Komt dat zien!