Mini 's spelen toernooi bij DSG

dinsdag 28 mei 2019

De mini’s van Kras/Volendam waren afgelopen zaterdag te gast op het zonovergoten veld van DSG op sportpark Sloten in Amsterdam. Getooid met alleen maar jongens, want de meisjes waren verhinderd door communie verplichtingen.

Kras/Volendam 1

Het werd een vol programma en Kras/Volendam 1 pakte het gelijk goed op met Wick Beemsterboer, Sem Doodeman, Seven Tuijp, Roan Veermen, Tom Bond en Jan Tol. Gaandeweg was er geen houden aan en kwamen de oranjemannen steeds beter in de wedstrijden. Ondanks dat Roan Veerman zelfs een keer meespeelde met Havas en ook nog scoorde, waren alle punten voor Volendam. De doelpunten werden gebroederlijk verdeeld door Wick Beemsterboer, Sven Tuijp en Roan Veerman. Toch waren het de keeperskwaliteiten van Jan Tol en de broodnodige treffers van Sem Doodeman en Tom Bond verantwoordelijk voor maar liefste Vijf overwinningen. Grote klasse mannen!

 

Kras/Volendam 2

Kras/Volendam 2 had drie kersverse spelers mee t.w. Stijn Kwakman, René Tuijp en Stan Leeflang die overigens niets onderdeden bij de rest en speelden alsof ze dit al heel lang gewend waren. Ook hier was er geen tegenstander opgewassen tegen het spel en de inzet van de Volendamers. Door grote inzet van Mitch Bond, Stan Leeflang, René Tuijp, Tom v.d. Zee, Stijn Kwakman en de benjamin van de groep Kent Beemsterboer betekende ook hier vijf keer een verdiende overwinning en alleen maar tevreden gezichten. Heel goed gewerkt allemaal!