Mini’s KRAS/Volendam goed op dreef in Andijk

Mini’s KRAS/Volendam goed op dreef in Andijk

maandag 14 februari 2022

Mini’s KRAS/Volendam goed op dreef in Andijk

Eindelijk weer eens een toernooi, maar gaandeweg bleek dat de aanvangstijd van 13:00 uur problemen gaf voor veel ouders en dreigde een tekort aan deelnemende kinderen. Gelukkig was Loege Schilder, die vanwege zijn goede kwaliteiten al bij de E’s speelt, bereid om mee te gaan en een nieuw talentje dat bij de kabouters speelt completeerde de ploeg. Kees Schilder, jawel zoon van Tom, had er zin in en met de instelling van “ons kan niks gebeuren” ving de strijd aan. 

KRAS/Volendam 1 startte tegen SEW 2 en Jayden Smit, Rob Duin, Ryan Voortman, Luuk Wegman, Victoria Tol en Feline Koning lieten gelijk zien waar ze voor gekomen waren. KRAS/Volendam won met 4-2. Tegen Excelsior ging het wat moeizamer en ging oranje strijdend ten onder, 6-8 maar in de laatste wedstrijd tegen Andijk werd alle zeer weer weggepoetst middels een klinkende zege; eindstand 4-2. 

KRAS/Volendam 2 opende tegen Andijk en na goed samenspel bleek al snel dat Oranje de betere ploeg was. Loege Schilder, Rens Kwakman, Kees Schilder, Mees van der Ploeg en Tess Verhoeven knokten voor elke centimeter waardoor KRAS/Volendam al snel op voorsprong kwam. Andijk frommelde ook 2x de bal in het oranje doel maar de eindstand werd 6-2 en dan heb je gewoon dik gewonnen. Ook tegen de Westfriezen en SEW kende KRAS/Volendam weinig problemen en beide wedstrijden werden dan ook gewonnen, (6-1 en 6-2). 

Al met al een geslaagde middag in Andijk waar KRAS/Volendam een goede indruk achterliet.