Molenaar & Zwarthoed Adviseurs breidt sponsoring uit voor komende 3 jaar!

Molenaar & Zwarthoed Adviseurs breidt sponsoring uit voor komende 3 jaar!

maandag 25 januari 2021

Molenaar & Zwarthoed Adviseurs (MZA) verbindt zich ook de komende 3 seizoenen aan HV KRAS/Volendam. Algemeen directeur Kees Tuijp ondertekende samen met Piet Kes, de voorzitter van HV KRAS/Volendam, het sponsorcontract. Het Volendamse bedrijf besloot niet enkel te verlengen, maar ook de sponsoring uit te breiden. Een geweldige commitment in een moeilijke tijd voor sportverenigingen.

Voorzitter Piet Kes is erg blij met de verlenging van MZA: “Molenaar & Zwarthoed Adviseurs is een prachtig Volendams bedrijf. Dat zich tevens kenmerkt door veel terug te geven aan de maatschappij. Ze zijn al jarenlang betrokken als sponsor van de vereniging. Dat ze dan in een lastig jaar als deze besluiten wat extra voor de handbalvereniging te willen betekenen, is natuurlijk een prachtig gebaar. We zijn enthousiast MZA ook de komende seizoenen weer onze sponsor te mogen noemen en kijken uit naar nog een lange en succesvol partnership!”

Ook MZA is blij met de verlenging: “Sponsoring is een belangrijke vorm van maatschappelijke betrokkenheid. Het verenigingsleven is de motor waar de gemeenschap op draait.”

Molenaar & Zwarthoed Adviseurs bestaat inmiddels ruim 40 jaar. In die veertig jaar is MZA uitgegroeid tot een kantoor met regionale dekking zonder de roots in Volendam te verliezen. Op gebied van financieel advies kunt u met al uw vragen bij MZA terecht. Zowel voor u privé als voor uw onderneming, de adviseurs van Molenaar & Zwarthoed staan elke dag weer voor u klaar. Met gedegen advies, een luisterend oor en ondersteuning bij schade. Hun slogan is niet voor niets; “wij adviseren zoals wij zelf geadviseerd zouden willen worden.”

Kijk voor meer informatie op hun website: www.mza.nl