C & B jeugd mixtoernooi groot succes

C & B jeugd mixtoernooi groot succes

dinsdag 03 november 2020

De C- en B-jeugd kwam zondag 1 november in actie op een toernooi in Opperdam Nieuw. 's Ochtends stond voor de C-jeugd een mixtoernooi op het programma, waar iedereen, verdeeld over vijf teams, op half veld een wedstrijd van 15 minuten tegen elkaar speelde. Alle kinderen waren lekker fanatiek en hebben genoten, ook onder de coaches heerste een fanatieke strijd. Uiteindelijk ging team 2 (Thijs, Coen B, Job, Fiene, Ilona, Mirddyn, Collin en coach Rene) er met de toernooiwinst vandoor.

Dit stond 's middags voor de B-jeugd ook op het programma, maar toen de eerste jongens de sporthal binnenkwamen, blijkt dat ze tijdens de coronaperiode hun krachtoefeningen goed gedaan hebben en ook een stuk gegroeid zijn. De organisatie besloot om de groep te verdelen in vier teams van zeven, om zo op heel veld tegen elkaar te kunnen spelen in wedstrijden van 2x 15 minuten. In de finale speelden team 2 (Michael, Nick, Nyla, Tamara, Lily, Alyssa, Raven en coach Jonah) tegen team 3 (Luc, Kim, Ellen, Jay, Nadine V, Diane, Marco, Jerry en coaches Anouk en Nathalie) waar na een leuke wedstrijd het team van coach Jonah als winnaar naar huis ging.

Coaches, scheidsrechters, livestream, fotograaf Fred en natuurlijk alle spelers en speelsters, bedankt voor deze geslaagde dag!