Smit Elektrotechniek verbindt zich voor 3 jaar aan HV KRAS/Volendam

Smit Elektrotechniek verbindt zich voor 3 jaar aan HV KRAS/Volendam

dinsdag 15 juni 2021

Smit Elektrotechniek verbindt zich voor de komende 3 seizoenen aan HV KRAS/Volendam als sponsor. Eigenaren René de Koning en Theo Tol kwamen samen met voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, op het kantoor van Smit Elektrotechniek om het partnership de formaliseren. Het Volendamse bedrijf is nieuw als sponsor bij de handbal en is de komende jaren te bewonderen op de trainingspakken van de Onderbouw jeugd!

Voorzitter Piet Kes is blij met de nieuwe sponsor: “Smit Elektrotechniek is een succesvol Volendams bedrijf dat een ontzettende groei heeft gekend in de afgelopen decennia. Het is mooi om te zien dat ze hun succes nu delen met de jeugdopleiding van HV KRAS/Volendam. We hopen nog jarenlang te mogen uitkijken naar een fijne samenwerking met Smit Elektrotechniek!”

Ook Smit Elektrotechniek is blij met de samenwerking: “Wij vinden het belangrijk dat onze jeugd blijft sporten, we proberen daar op deze manier een beetje aan bij te dragen. We doen dit al jaren voor o.a. de voetbal (RKAV en EVC), de tennis en we zijn blij nu ook iets voor de handbal te kunnen betekenen.”

Smit Elektrotechniek is al meer dan 50 jaar expert in elektrotechniek. Onze solide basis werd gelegd in het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Net als de moderne “connected” systemen zijn daar steeds meer expertises aan toegevoegd zodat Smit Elektrotechniek u in alle stappen van het proces kan ontzorgen. Na de inventarisatie van de klantwensen, ontwerpen we een installatie volgens de normen en deze specificaties. Na oplevering staan we uiteraard klaar voor het verlenen van nazorg in de vorm van periodieke keuringen, preventief onderhoud en het verhelpen van storingen. Smit Elektrotechniek neemt het u uit handen.