Speedhandbal toernooi voor de jeugd

Speedhandbal toernooi voor de jeugd

vrijdag 13 september 2019

Het aankomende seizoen zal er door de mini's, E- en D-jeugd niet meegedaan worden aan de veldcompetitie. In de plaats daarvan zal er op 14 september, 28 september en 12 oktober speedhandbal gespeeld gaan worden. Dit vindt plaats in sporthal Opperdam van 9:00 tot 12:00 uur.

De wedstrijden bestaan uit teams van vier tegen vier. Volgens Sandra Steur worden het vier leuke dagen met veel spannende toernooien. “Één wedstrijd duurt een kwartier en er worden in totaal 31 wedstrijden gespeeld over over drie velden. De wedstrijden zijn een goede voorbereiding voor de zaalcompetitie. Het  draait om samenspel, wendbaarheid en snelheid. Doordat de teams uit 4 spelers bestaan is samenwerking heel belangrijk omdat iedereen aan het spelen komt. Na het succes van vorig jaar hopen wij er ook nu weer vier mooie dagen van te maken”.

Tussen de wedstrijden door kunnen de kinderen drinken halen in de kantine. Wayne Neijhorst zorgt voor de warming up. De spelers en speelsters van Dames C , Dames B  en Heren 1 zullen de scheidsrechters zijn.