Speedhandbalcompetitie groot succes

Speedhandbalcompetitie groot succes

maandag 14 oktober 2019

Twee weken geleden werd de speedhandbalcompetitie voor de D en E jeugd alsmede voor de mini’s afgerond. Zaterdag werden alle spelers en speelsters opnieuw verwacht in de Opperdam, maar ditmaal voor een intensieve trainingsochtend. Na de warming-up door Wayne Neijhorst stond een groot deel van het eerste herenteam paraat om voor de jeugd een clinic te verzorgen. Onze mannen hadden een mooi programma samengesteld, waar onze jongste handbaljeugd intens van genoot. 

Na afloop van de clinic werd de uitslag van de eerder gespeelde speedhandbalcompetitie van de mini’s,  D en E jeugd bekend gemaakt. De eerste plaats bij de E jeugd werd met maar liefst 23 punten gewonnen door het team met daarin Bo, Carice, Charissa, Lise, Marit, Sven en Wick onder leiding van  coach Dick Tuip. Bij de D jeugd ging de eerste prijs naar het team van Collin, , Ilona,  Jari, Jenthe, Johan, Tess  met coach Barbara Koning aan het roer. Bij de mini’s kreeg iedereen een medaille, van harte gefeliciteerd allemaal.

De organisatie wil iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om dit een succes te maken. Volgende week spelen onze Mini’s en E jeugd nog een toernooi in de Opperdam om de Waterland Handbalcup en daarna start voor iedereen weer de zaalcompetitie. Wij wensen iedereen veel succes.