Sponsor van de week: BDO

Sponsor van de week: BDO

donderdag 19 januari 2017

Deze week zetten wij BDO CampsObers in het zonnetje. BDO is al jarenlang een trouwe sponsor van HV KRAS/Volendam. Je leest hier wat wat zij doen en wat de specialiteiten zijn.

BDO is een internationaal opererende accountantsorganisatie en is qua omvang de vijfde accountants- en adviesorganisatie ter wereld na Deloitte, PwC, KPMG en Ernst & Young. Het bedrijf neemt in Nederland ook qua omvang de vijfde plaats in. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, wereldwijd is Brussel het hoofdkantoor.

Net als veel andere accountantskantoren is het een organisatie van samenwerkende partners, die door middel van een participatie gedeeltelijk eigenaar kunnen worden. Er werken wereldwijd meer dan 67.000 medewerkers in ruim 158 landen. In Nederland werken omstreeks 2.150 mensen voor de onderneming, in België meer dan 500 en in Suriname 54. De klanten van BDO zijn te vinden in het midden- en kleinbedrijf maar ook onder grote, internationale ondernemingen.

BDO Westfriesland bedient een regio die ondernemerschap ademt – van oudsher de thuisbasis van vele familiebedrijven. Waar de handelsgeest volop aanwezig is en hard wordt gewerkt. Ook voor de ruim negentig accountants, belastingadviseurs en consultants van ons kantoor aan de Geert Scholtenslaan, pal naast de A7 in Wognum, telt alleen de beste kwaliteit. Heeft u niet alle benodigde kennis van financiën en fiscaliteit in huis? BDO Westfriesland kan u helpen.
 

U kunt bij BDO terecht voor:
Accountancy & Bedrijfsadvies
Audit & Assurance
Belastingadvies
Advisory

Deskundig advies:
Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. 
Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Dan kunt u telefonisch of via mail contact opnemen met Mark Zwier
(0229) 25 97 00
Mark.Zwier@bdo.nl