Shirtsponsor Tol Plaatwerk verlengt sponsoring HV KRAS/Volendam

dinsdag 02 oktober 2018

Tol Plaatwerk is ook dit jaar weer te bewonderen op het wedstrijdtenue van HV KRAS/Volendam. Het bedrijf is al zeven jaar lang een trouwe sponsor van de vereniging en wilt daar nog een jaar aan toe voegen.

Directeuren Cor Kwakman en Johan Tol van Tol Plaatwerk roemden twee jaar geleden al de visie op talentontwikkeling van KRAS/Volendam en zullen hier met hun sponsoring wederom aan bijdragen. Ook de ontwikkeling van het dameshandbal in Volendam is het bedrijf niet ontgaan. De Volendammers besloten met hun nieuwe contract namelijk ook shirtsponsor van Garage Kil/Volendam Dames 1 te worden.


Moderne fabriek
Tol Plaatwerk is een moderne fabriek met geavanceerde productiemiddelen. Of het nu gaat om plaatwerkcomponenten, constructies of combinaties van beide van aluminium, staal of RVS; Tol Plaatwerk ontwerpt, produceert en levert ruim op tijd.

Ook ontwikkelt het bedrijf zogenaamde control rooms, van waaruit organisaties als Gasunie, de Nederlandse Luchtmacht en Luchtverkeersleiding Nederland opereren. Het Volendamse bedrijf streeft naar langdurige relaties met de opdrachtgevers. Tol Plaatwerk denkt dan ook gedurende het hele proces met de klant mee en voorziet hen van de beste adviezen.