Tol Plaatwerk verlengt sponsoring bij HV KRAS/Volendam

Tol Plaatwerk verlengt sponsoring bij HV KRAS/Volendam

maandag 23 november 2020

Na afloop van een van de laatste wedstrijden voor de corona-uitbraak, verlengde Johan Tol van Tol Plaatwerk de sponsorovereenkomst van Tol Plaatwerk met Gerard Veerman, Penningmeester van HV KRAS/Volendam. Ook komend seizoen is Tol Plaatwerk te bewonderen op het wedstrijdshirt van zowel KRAS/Volendam Heren 1 als Garage Kil/Volendam Dames 1.

Tol Plaatwerk is al jarenlang een zeer betrokken sponsor van de handbalvereniging. Het bedrijf ondersteunt op die manier al onze leden binnen onze vereniging, jong en oud, met het behalen van hun sportieve ambities. Daarbij is Tol Plaatwerk ook nauw betrokken bij verschillende andere verenigingen binnen de gemeente Edam/Volendam. Penningmeester Gerard Veerman is blij dat Tol Plaatwerk hun sponsoring van HV KRAS/Volendam verlengt: “We begeven ons momenteel in rare tijden en we hebben de steun van onze sponsoren meer dan ooit nodig. Tol Plaatwerk is al jarenlang een trouwe sponsor en graag geziene gast bij ons in de businessclub. We zijn dan ook zeer verheugd dat ze ons partnership wederom verlengd hebben en zien uit naar een goede verlenging van onze samenwerking.

Johan Tol: “Het zijn nu voor ons allemaal rare tijden door Corona waardoor we ook nog geen enkele handbal wedstrijd hebben mogen bijwonen. Ik hoop dan ook dat we weer snel naar het normale gaan zodat we ons sociale leven weer kunnen oppakken.”

Hoogwaardig plaatwerk is waar Tol Plaatwerk zich in specialiseert. Door de jaren heen is het bedrijf steeds meer expert geworden in speciaal plaatwerk waar slimme oplossingen het rendabel maken om deze, ondanks de soms uitzonderlijke vormen, te produceren. Tol Plaatwerk maakt als eigen product meld- en controle tafels voor de marine, verkeersmanagement, procescontrole, veiligheid/openbare orde. Ook bieden zij behuizingen voor displays die voor binnen of buiten geschikt zijn. Hierbij hoort een compleet servicepakket van analyse van de omgeving tot het plaatsen op locatie door onze experts. Als productiebedrijf produceren we ook van alles van een enkel prototype tot grotere series; zij vinden altijd een manier om hun klanten tevreden te houden.

Zij beschikken over een eigen high-end machinepark en met hun toegewijde en uiterst ervaren medewerkers ontwikkelen zij graag uw product van idee tot aan de levering aan uw deur.