Top Dental tekent twee jaar bij als shirtsponsor Garage Kil/Volendam

Top Dental tekent twee jaar bij als shirtsponsor Garage Kil/Volendam

zondag 22 december 2019

Een van de meest betrokken sponsoren van Garage Kil/Volendam is Stephanie Haagedoorn, eigenaresse van tandartspraktijk Top Dental. Een aantal jaar geleden werd Stephanie businessclublid bij het eerste herenteam en via daar raakte ze ook betrokken bij de damestak van de vereniging. Na een jaar actief betrokken te zijn bij de dames besloot zij haar steun te vergroten aan het team en sponsor te worden op het wedstrijdtenue.

“De meiden zijn erg enthousiast en zetten zich heel erg in voor de club en sponsoren”, vertelt Stephanie. “Ik wilde dit enthousiasme delen en een steentje bijdragen aan een mooie groep, die knokt voor een gezonde mind-set in een gezond lichaam.” Niet alleen als sponsor zet Stephanie zich in voor de handbalvereniging, maar ook als vrijwilliger in de sponsorcommissie van Dames 1 is zij actief betrokken. Zo houdt ze zich in haar vrije tijd ook nog bezig met het binden van enthousiaste nieuwe sponsoren aan de talentvolle groep dames.

“Garage Kil/Volendam is een hecht team. Er wordt hulp gevraagd waar nodig, maar ook door henzelf wordt veel bedacht en georganiseerd om de sponsoren een warm hart toe te dragen. Ze zijn erg attent en betrokken, zowel bij de bedrijven, als de persoon achter het bedrijf zelf. Het voelt als een blijk van waardering om zo benaderd te worden door het team wat je sponsort. Dit zorgt ervoor dat je als sponsor betrokken blijft bij de vereniging en graag wat voor het team over hebt om ze optimaal te laten presteren.”

Zelf inspraak
De betrokkenheid en warmte die Stephanie als sponsor heeft is ook in haar werk goed terug te zien. Als tandartsenpraktijk vindt Top Dental het belangrijk om met hun patiënten mee te denken en een duidelijk behandeltraject met kostenbegroting voor ogen te hebben. Top Dental legt de nadruk op een goede communicatie en overleggen graag alles met de patiënt. Dit zodat iedereen zelf inspraak heeft in het behandelplan, met natuurlijk de voor-  en tegenargumenten van hen, als professional. Esthetiek wordt voor iedereen steeds belangrijk en daarom werken zij samen met een gedegen laboratorium in Amsterdam om iedereen in zijn of haar wensen te voorzien.

De warme aanpak van Stephanie en Top Dental blijkt goed te werken. Inmiddels is de praktijk uitgebreid en hebben zij drie assistentes, een mondhygiënist en een extra tandarts. Zo kan iedereen op hun wenken bediend worden binnen de ruime openingstijden (ook ’s avonds en in het weekend).

Top Dental, Het Top 2, 1132 BD Volendam
0299-396148
Klik hier voor de website van Top Dental.