Van Beek haalt BS4-diploma

Van Beek haalt BS4-diploma

donderdag 17 september 2020

De scheidsrechterscarrière van Roos van Beek komt komend seizoen opnieuw in een stroomversnelling. De Volendamse - die met Carlijn Kleinpenning een arbitraal duo vormt – fluit komend seizoen de topwedstrijden in de Eerste Divisie van het dames- en herenhandbal. Nu heeft zij zelfs haar papieren voor Bondsscheidsrechter 4 gehaald, waarmee zij wedstrijden in de Eredivisie en BENE-League mag fluiten.

Woensdag hebben Joost Ooms en Hans Admiraal - namens de vereniging - Van Beek een bloemetje overhandigd. Onder luid applaus van de Meisjes D4, D5 en C2 werd zij in het zonnetje gezet en werden de kinderen verteld over haar bijzondere prestatie. De weg naar de top kan natuurlijk op verschillende manieren en de weg van de scheidsrechter is ook een weg naar de top. We hopen dat Roos ook de jonge dames heeft geïnspireerd om naast hun carrières als speelster ook eventueel handbalscheidsrechter te worden.

Aanmelden
Ben jij geïnteresseerd om – net als Van Beek – een topscheidsrechter te worden? Neem dan contact op met Van Beek of een ander lid van de Technische Commissie.