Villa Clementine sluit zich aan als nieuwe sponsor

donderdag 20 oktober 2016

Vlak naast onze andere nieuwe sponsor (Bar&Grill De Stallen) staat een geweldig gerenoveerd herenhuis. In dit herenhuis vestigt Villa Clementine; een trouw- en evenementenlocatie midden in Purmerend. Na een grote restauratie is Villa Clementine in mei van dit jaar geopend.

Met oog voor detail is dit rijksmonument gerenoveerd. Met het aanbod van kleine en grote ruimtes, een serre en een prachtige klassieke tuin is deze locatie geschikt voor elke gelegenheid. De zussen Elise en Silvia Dix zorgen dat alles precies gaat zoals jij het wilt. 

Elise: “Wij zijn als startende ondernemer in Purmerend op zoek naar meer naamsbekendheid. Door sponsor te worden van HV KRAS/Volendam ondersteunen we niet alleen de topsport in de regio maar willen wij op deze manier ons netwerk verder uitbreiden.”

“Wij zijn erg blij dat alweer een bedrijf uit Purmerend zich aansluit als sponsor bij onze vereniging”, is Piet Kes, voorzitter van KRAS/Volendam, tevreden. “Het is geweldig dat zulke jonge ondernemers de club gebruiken om het netwerk uit te breiden.”

Nieuwsgierig naar Villa Clementine? Neem dan even een kijkje op de website: www.villaclementine.nl.