Voormalig bankier Tom Kok als vrijwilliger in de handbalwereld

woensdag 26 september 2018

Tom Kok is al een paar jaar in dienst als vrijwilliger bij HV KRAS/Volendam en doet dit geheel in zijn vrije tijd. De Volendammer werd een aantal jaar geleden door zijn goede kennis, en bestuurslid bij de handbalvereniging, Loege Schilder gevraagd om een aantal taken over te nemen. Mede door de inbreng van zijn schoonzoon en sluitpost bij KRAS/Volendam Gerrie Eijlers, raakte Kok betrokken in de handbalwereld.

De voormalig bankier van ING Bank vervult taken zoals het afhandelen van facturen voor ze betaald kunnen worden, het beantwoorden van e-mails en de administratie van de vereniging. "Bij mijn voormalige baan als bankier was ik totaal niet bezig met administratie", vertelt Kok. "Maar toen er bij KRAS/Volendam iemand van de administratie aftrad, vond ik het geen probleem om dit van hem over te nemen. Ik ben veertig jaar bankier geweest en toen ik hiermee stopte had ik genoeg tijd om me met zaken bij de vereniging bezig te houden. Ik vind het hartstikke leuk. Zolang ik er tijd voor heb en het leuk vind zal ik zeker aanblijven als vrijwilliger."

Extra waardering?

Ben jij ook een vrijwillger bij KRAS/Volendam en wil jij graag een keer in de spotlights worden gezet? Of ken jij een mede vrijwilliger die wat extra waardering verdient? Stuur dan een bericht naar m.burger@handbalvolendam.nl!