Vriendenmaand 2017 groot succes; iedereen bedankt voor jullie inzet!

Vriendenmaand 2017 groot succes; iedereen bedankt voor jullie inzet!

maandag 01 mei 2017

Afgelopen zaterdag 29 april was de afsluiting van de Vriendenmaand. Bij aanvang van de wedstrijd konden mensen bij de ingang zandballen en pingpongballetjes kopen. Deze waren voor de laatste actie van de Vriendenmaand. In de rust van deze wedstrijd mochten de mensen die een balletje hadden gekocht deze proberen zo dicht mogelijk bij de middenstip te gooien. De scherpste gooi was die van Rikus Runderkamp. Hij mocht naar beneden komen om de Samsung UHD TV en het thuis- en uittenue van het volgende seizoen in ontvangst te nemen.

Ook na een goede tweede helft waarbij al een groot feestje werd gevierd op de tribune, was het na de wedstrijd tijd om prijzen uit te reiken. In de kantine werd de einstand van de Vriendenmaand bekend gemaakt. Er waren dit jaar vijf prijzen om uit te reiken. De prijsuitreiking begon met de catergorie: E- en D-jeugd. De meisjes E3 gingen er met de hoofdprijs vandoor: een kledingset van Hummel, inclusief fotoshoot. De Jongens D1 werd tweede en won een geheel verzorgd uitje bij Bowling de Zedde. In de volgende categorie, de A-, B- en C-jeugd wonnen de Jongens C2 de eerste prijs: een uitje naar een pretpark met de spelersbus van HV KRAS/Volendam. Tweede werd de Meisjes B1. Zij gingen met de ploeg naar Escape Room Purmerend. Ook in de categorie van de senioren was een strijd ontstaan tussen de Dames 1 en de Dames 2. Deze werd gewonnen door de Dames 2. Zij mochten de prijs voor een uitje naar de Heineken Experience en tapas eten bij Tia Rose ophalen. De tweede prijs was voor de Dames 1. Ook zij kunnen rekenen op een uitje naar Escape Room Purmerend.

Dit jaar was er ook een individuele strijd. De strijd ging uiteindelijk tussen de drie jeugdleden: Emmy Tol (E3), Arrie Kwakman (D1) en Jasper de Groot (D1). Arrie Kwakman heeft erg zijn best gedaan om nummer twee te worden, want zijn Ipad is kapot en hij wilde erg graag een nieuwe. Arrie werd met 256 ballen derde in het klassement. Toch had HV KRAS/Volendam een verrassing voor hem. De club zorgt dat zij oude Ipad gerepareerd wordt. Daarnaast won hij een diner voor twee personen bij cafe restaurant de Stallen. De Ipad ging naar Emmy Tol. Jasper de groot won de hoofdprijs: een Samsung UHD TV.

Na de prijsuitreiking van de vriendenmaand, was ook de trekking van de Gouden Loterij. De hoofdprijs een weekend Barcelona met een handbal- of voetbalwedstrijd ging naar SearchUser. Na ruim een maand van ballen verzamelen zijn er dit jaar meer dan 4.000 ballen verkocht. Het bedrag wat is opgehaald, zal worden gestoken in de jeugdopleiding van HV KRAS/Volendam. HV KRAS/Volendam wil alle sponsoren en leden bedanken voor hun grote inzet. Dankzij jullie is de Vriendenmaand 2017 een groot succes geworden.

Top 10 leden

Jasper de Groot 438 x

Emmy Tol 370 x

Arrie Kwakman 356 x

Lieve Veerman 145 x

Tatjana Simoiu 133 x

Luc Keizer Luc Keizer 129 x

Jenny Hoogland Jenny Hoogland 127 x

Anita Braspenning 120 x

Nick Joor 99 x

Elise Machielsen 94 x

Teameindstand (gemiddelde aantal ballen)

Senioren

Dames 2 25 ballen

Dames 1 18 ballen

A-, B-, C-Jeugd

Jongens C2 37 ballen

Meisjes B1 15 ballen

D- en E-Jeugd

Meisjes E3 87 ballen

Jongens D1 71 ballen