De Vriendenmaand is weer begonnen!

donderdag 18 april 2019

De Vriendenmaand van HV KRAS/Volendam is weer begonnen. Scoor prachtige prijzen met je hele team! Hoe? Door virtuele ballen te verkopen en daarmee te stijgen op de Vriendenmaand Prijzenmeter. Want hoe meer ballen je met jouw team verkoopt, hoe meer prijzen je wint en hoe groter deze worden! De prijzen stapelen op.

Bij 500 ballen wint jouw team gegarandeerd de hoofdprijs, maar tussendoor scoor je al veel toffe beloningen. De teams zijn verdeeld in drie verschillende categorieën; A-jeugd & Senioren, C- & B-jeugd en E- & D-jeugd. Elke categorie heeft een eigen prijzenmeter met unieke beloningen en een toffe hoofdprijs. Behoor jij tot de drie beste verkopers van jouw categorie? Dan ligt er voor jou ook nog eens een mooie individuele prijs klaar. De prijzenmeters en individuele prijzen te vinden op de prijzenpagina.

Schakel dus iedereen in die je kent, verkoop ballen en win deze unieke prijzen met je team. De kosten per bal zijn € 5,-. Het is ook mogelijk om in één keer 20 (€100,-), 50 (€250,-) of 100 (€500,-) ballen te sponsoren! Het kopen van een sponsorballenpakket heeft veel voordelen, zo speel je bijvoorbeeld mee met de Zilveren Loterij en vanaf 50 ballen met de Gouden Loterij! Ook wordt de sponsor vanaf 50 ballen uitgenodigd voor het afsluitende Vriendenmaand businessevent. Bekijk de pakketten in de flyers, die hiernaast te vinden zijn.

Klik hier voor meer informatie over de Vriendenmaand en de te winnen prijzen!