Vriendenmaand | Samen unieke prijzen winnen met je team!

Vriendenmaand | Samen unieke prijzen winnen met je team!

woensdag 28 maart 2018

Scoor prachtige prijzen met je hele team! Hoe? Door virtuele ballen te verkopen en daarmee te stijgen op de Vriendenmaand Prijzenmeter. Want hoe meer ballen je met jouw team verkoopt, hoe meer prijzen je wint en hoe groter deze worden! De prijzen stapelen op.

Bij 650 ballen wint jouw team gegarandeerd de hoofdprijs, maar tussendoor scoor je al veel toffe beloningen. De teams zijn verdeeld in drie verschillende categorieën; A-jeugd & Senioren, C- & B-jeugd en E- & D-jeugd. Elke categorie heeft een eigen prijzenmeter met unieke beloningen en een speciale hoofdprijs. Behoor jij tot de drie beste verkopers van HV KRAS/Volendam? Dan ligt er voor jou ook nog eens een mooie individuele prijs klaar.

Schakel dus iedereen in die je kent, verkoop ballen en win deze unieke prijzen met je team! Ga naar www.handbalvolendam.nl/vriendenmaand en verzamel die prijzen. 

De kosten per bal zijn € 5,-. Het is ook mogelijk om in één keer 20 (€100,-), 50 (€250,-) of 100 (€500,-) ballen te sponsoren! Het kopen van een sponsorballenpakket heeft veel voordelen, zo doe je met een aankoop van 50 of 100 ballen mee met de Gouden Loterij en maak je kans op een weekend Parijs! Alle info vind je op bovenstaande website.