Werkzoekende? Vind een baan via UBV en steun HV KRAS/Volendam!

vrijdag 08 juni 2018

Al jaren heeft UBV een directe binding met HV KRAS/Volendam. Zo zijn het uitzendbureau al jaren sponsor van Garage Kil/Dames 1 en zusterbedrijf Succes Schoonmaak is ook al jaren verweven met de club. 

HV KRAS/Volendam en UBV gaan nu een unieke samenwerking aan:

  • UBV zoekt een baan voor je
  • Jij verdient een goed loon
  • Jij verdient ook wat voor de club

Wanneer jij aan het werk gaat via UBV, draagt UBV een stukje van het rendement af aan de clubkas van HV KRAS/Volendam! Dus een win-winsituatie voor iedereen die de club een warm hart toedraagt!

Wat is een uitzendbaan?

Een uitzendbaan is in principe een tijdelijke baan, maar is tevens een ideale opstap naar een vaste baan. Je werkt op uitzendbasis, dat wil zeggen dat je werkt met een contract, maar deze is op elk moment opzegbaar. UBV betaalt wekelijks jouw loon en betaalt voor jou ook al je sociale premies. Ook bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. Je kunt als uitzendkracht tijdelijk gaan werken, omdat je een bepaalde periode wilt overbruggen, of geen gat in je cv wilt hebben. Maar ook voor langere tijd hebben bedrijven uitzendkrachten nodig en kun je aan de slag!

Payrolling is ook een optie! Ben je op zoek naar werk, en is er een bedrijf waar je aan de slag kan? Maar kan dat bedrijf jou niet, of niet direct, op contract nemen? Dan is payrolling via UBV dé oplossing! Wij zorgen dan dat je een uitzendcontract krijgt met een loon wat je met het bedrijf hebt afgesproken. Elke week krijg je jouw salaris van ons uitbetaald, door middel van de uren die jij of het bedrijf aan ons toestuurt. Je bouwt gewoon vakantiedagen en –geld op en bent verzekerd bij ziekte. 

Veel voorkomende vraag

Er zijn dus diverse manieren waarop UBV voor jou aan de slag kan! Maar werken voor een uitzendbureau, is dat niet heel onvoordelig?
Er wordt vaak beweerd dat wanneer je via een uitzendbureau werkt dat dan een deel van je salaris wordt ingehouden. Dit is zeker niet zo!

UBV is een ABU en NEN 4400 gecertificeerd uitzendbureau. Daarom zijn wij o.a. verplicht de salarisschalen van de opdrachtgever aan te houden. Daarnaast bouw je vakantiedagen op en 8% vakantiegeld! Je krijgt dus een normaal salaris. Het bedrijf betaalt een tarief aan het uitzendbureau, en UBV garandeert aan jou je salarisbetaling!

Al met al een mooie en unieke samenwerking! Meer informatie? Neem contact op met Pim Ligthart, Danielle Veerman of Flora Doeven van UBV Uitzendbureau of neem alvast een kijkje op onze website www.ubv.nl! Tel: 0299-398070, Email: volendam@ubv.nl of loop bij ons binnen op de Julianaweg 45a.