Word scheidsrechter bij HV KRAS/Volendam

vrijdag 03 augustus 2018

Sporthal Opperdam is ieder jaar het toneel van heel veel handbalwedstrijden rond HV KRAS/Volendam. Hierbij is er een belangrijke rol weggelegd voor de scheidsrechters, die in samenwerking met de trainers en spelers de wedstrijden in goede banen leiden. Het is dan ook een grote uitdaging om tijdens de wedstrijd de juiste beslissingen te nemen.

Met de Jonge Scheidsrechters Opleiding (JSO) van het Nederlandse Handbalverbond krijg jij de kans om in korte tijd veel te leren. Aangevuld met jouw eigen inzet en ambities kan de JSO tot mooie resultaten leiden. Van een goed gefloten wedstrijd tot aan een gave internationale carrière.

Ontwikkeling

De opleiding omvat in totaal zeven bijeenkomsten, een aantal praktijkweken op nationale- of internationale toernooien en een weekend waarin het examen wordt afgelegd. Bij deze bijeenkomsten wordt er stilgestaan bij zowel de theorie als de praktijk. Aan de hand van gefloten wedstrijden en beschreven opdrachten volgt de NHV jouw ontwikkeling als scheidsrechter en als persoon. De totale opleiding duurt maximaal één jaar, waar je te maken krijgt met allerlei getalenteerde jongeren.

Lijkt het jou leuk om bij handbalwedstrijden de hoogste verantwoordelijkheid te hebben? Neem dan contact op met Joost Ooms van de scheidsrechterscommissie via j.ooms@handbalvolendam.nl of het telefoonnummer 06-22774652.