Geslaagd speedhandbaltoernooi

Geslaagd speedhandbaltoernooi

donderdag 20 april 2023

Afgelopen zaterdag werd er in sporthal de Opperdam een speedhandbaltoernooi gespeeld. Door een kleine 100 deelnemers, verdeeld in gemixte teams, werden er onderlinge wedstrijden gespeeld van 10 minuten. Niet alleen de huidige leden hebben deze ochtend gehandbald. Ook de leden, die volgend seizoen bij HV KRAS/Volendam komen spelen hebben deze ochtend kennis mogen maken met een andere vorm van de handbalsport. Op een klein veld, met vier spelers per team werden er prachtige wedstrijden gespeeld. Het was een drukte van jewelste.

Aan het eind van de ochtend was het de beurt aan de jongens D om te gaan speedhanballen. Zij hadden Green park Aalsmeer op bezoek met twee teams. In de week voorafgaand aan het toernooi hadden deze jongens elkaar al ontmoet op het toernooi dat in Aalsmeer werd gespeeld. Het publiek kon genieten van zeer sportieve wedstrijden.

Alle teams zijn deze dag begeleid door vrijwillige coaches en scheidsrechters. Dankzij de hulp van alle vrijwilligers, kan teruggekeken worden op een zeer sportieve ochtend, die voor herhaling vatbaar is.