Greenpark/Aalsmeer en KRAS/Volendam spelen gelijk in spannende HandbalNL League wedstrijd

zondag 21 april 2024

Op zondagmiddag hebben Greenpark/Aalsmeer en KRAS/Volendam een spannende wedstrijd gespeeld in de HandbalNL League, die eindigde in een gelijkspel met een score van 31-31. De wedstrijd vond plaats in een sfeervolle ambiance en hield de toeschouwers tot het laatste moment op het puntje van hun stoel.

De spanning was om te snijden toen Vaidas Trainavicius, namens Greenpark/Aalsmeer, zes seconden voor het eindsignaal de gelijkmaker scoorde. In een zenuwslopende slotfase slaagde KRAS/Volendam helaas er niet meer in om te scoren, wat resulteerde in een verdeling van de punten.

De wedstrijd begon met een razendsnelle uitwisseling van doelpunten tussen beide teams. Na een vroege voorsprong van KRAS/Volendam zorgde Tim Roefs snel voor de 3 punten voorsprong. Het spel golfde op en neer, waarbij beide teams elkaar weinig ruimte gaven. Ondanks een kleine voorsprong van KRAS/Volendam en enkele tegendoelpunten van Greenpark/Aalsmeer, bleef de stand gelijk bij rust, met een score van 16-16.

In de tweede helft zette Greenpark/Aalsmeer meteen de toon met een snelle goal, maar KRAS/Volendam kwam snel terug met doelpunten van onder andere Jordy Baijens. De strijd bleef gelijkopgaand, met beide teams die tot het uiterste gingen. De spanning nam toe naarmate de wedstrijd vorderde, met penalties en gemiste kansen aan beide zijden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel, waarbij de laatste goal in de slot seconden viel, met nog 6 seconden te gaan bepaalde Vaidas Trainavicius de eindstand op 31-31.

Dit resultaat houdt de titelstrijd in de HandbalNL League volledig open, met Greenpark/Aalsmeer en KRAS/Volendam die beiden vier punten hebben behaald na twee wedstrijden in de nacompetitie. Het belooft een spannend vervolg van het seizoen te worden voor beide teams.