HV KRAS/Volendam verwelkomt bezoekers op traditionele Koningsdag Rommelmarkt

HV KRAS/Volendam verwelkomt bezoekers op traditionele Koningsdag Rommelmarkt

zondag 21 april 2024

HV KRAS/Volendam nodigt het publiek uit om deel te nemen aan de jaarlijkse Koningsdag Rommelmarkt, gehouden in Sporthal Opperdam. Op zaterdag 27 april, tijdens de 41e editie van dit evenement, hoopt de organisatie weer vele bezoekers te verwelkomen voor een dag vol gezelligheid en koopjesjacht.

Op vrijdag 26 april, vanaf 16.00 uur, zullen vrijwilligers en leden van verschillende teams de handen uit de mouwen steken om de sporthal om te toveren tot een bruisende marktplaats. Alle verzamelde spullen worden zorgvuldig ingebracht en de zaal wordt feestelijk ingericht voor de grote dag.

Op zaterdag streven de organisatoren ernaar om zoveel mogelijk van de verzamelde spullen te verkopen. Gedurende het jaar hebben toegewijde teams zich ingezet om een breed scala aan items te verzamelen voor deze speciale gelegenheid. De opslagruimte in de Opperdam zit dan ook tot de nok toe vol verpakt met schatten en snuisterijen.

Het organiseren van een succesvolle Rommelmarkt is een immense taak. HV KRAS/Volendam is daarom altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen en ondersteunen, niet alleen tijdens het evenement zelf, maar ook gedurende het jaar.

Geïnteresseerden die willen bijdragen aan deze gezellige dag kunnen zich aanmelden bij Hans Admiraal en worden toegevoegd aan de WhatsAppgroep voor alle benodigde informatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om te helpen met de voorbereidingen op vrijdagavond voorafgaand aan de Rommelmarkt, tussen 16.00 uur en 19.00 uur.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Hans Admiraal via h.admiraal@handbalvolendam.nl