In de spotlight: Henny Doedse en Johanna Rooze

In de spotlight: Henny Doedse en Johanna Rooze

dinsdag 19 december 2023

Ook wel bekend als onze secretaris en tijdwaarnemer tijdens de meeste -toch wel alle thuiswedstijden- van onze topteams. Wist je dat deze twee ondersteunende functies van groot belang zijn tijdens topwedstrijden? Als secretaris/tijdwaarnemer houd je de klok in de gaten, noteer je de tijdstraffen/overtredingen en schrijf je mee met de overige administratie. Je maakt dus echt deel uit van de wedstrijd!

Onlangs zijn deze dames in het nieuw gestoken om er netjes en sportief bij te zitten. Nu zullen zij nóg sportiever ogen. Dames, wij danken jullie voor jullie geweldige inzet en hopen dat jullie genieten van jullie nieuwe presentatiekleding.

Vind je het nu ook leuk om deel uit te willen maken bij deze topwedstrijden? Wil je front-row zitten bij zowel BENE-League als Eredivisie niveau? En wil je graag actief zijn in een gezellige vereniging waar er een heerlijk kopje koffie voor je klaarstaat? Dat kan!

Meld je aan via j.ooms@handbalvolendam.nl en wie weet zit jij straks aan het veld in je nieuwe functie als secretaris/tijdwaarnemer!