Indy van Zijl versterkt Garage Kil/Volendam per direct

Indy van Zijl versterkt Garage Kil/Volendam per direct

zondag 31 december 2023

De talentvolle linkerhoek komt over van concurrent SEW en is per direct beschikbaar voor het team van Zsigmond Makay. 

“Indy valt op door inzetbaar te zijn op zowel de linker- als rechterhoek. Ze is een echte teamspeelster die perfect aansluit bij de visie van Garage Kil/Volendam. Ze is erg snel op de break, scoort gemakkelijk en is naast zaalhandbal ook bij het beachhandbal op jonge leeftijd al zeer succesvol. Ik ben ontzettend blij dat wij als club een nieuw toptalent mogen verwelkomen als directe versterking voor ons team.” aldus haar nieuwe hoofdtrainer Zgimond Makay. 

Indy: ”Ik heb super veel zin om mijn avontuur bij Volendam voort te zetten, ik hoop dat ik als speelster veel kan bijdragen in het team en we een mooie prestatie neer kunnen zetten.”

Bij Garage Kil/Volendam wordt Indy herenigd met de eerder overgekomen Joya Vlaming en Isa Vet. Zij hebben aan het begin van het seizoen de overstap gemaakt van Nibbixwoud naar Volendam. 

Indy van Zijl vervangt de geblesseerde, maar nu ook vertrekkende, Nyah Metz die de omgekeerde route bewandelt en aansluit bij SEW. Ageeth Bond namens de club: “We zijn natuurlijk teleurgesteld dat Nyah ons gaat verlaten maar dat alles zo samenkomt in zeer korte tijd is geweldig voor Garage Kil /Volendam.” 

Garage Kil/Volendam bedankt Nyah voor haar inzet voor de club en wenst haar veel succes bij haar nieuwe club.