Jordy Baijens verlengt contract bij HV KRAS/Volendam voor twee seizoenen

Jordy Baijens verlengt contract bij HV KRAS/Volendam voor twee seizoenen

maandag 22 april 2024

HV KRAS/Volendam is verheugd om aan te kondigen dat Jordy Baijens zijn contract bij de club heeft verlengd voor twee seizoenen. De 27-jarige linkerhoekspeler heeft besloten om nog een aantal jaar langer bij de oranjehemden te blijven, waarmee hij zijn negende én tiende seizoen ingaat bij de club.

Sinds zijn komst naar KRAS/Volendam in 2016, afkomstig van HARO Rotterdam, heeft Baijens zich ontwikkeld tot een sleutelspeler binnen het team. Met zijn talent en toewijding heeft hij bijgedragen aan het succes van de club, met onder meer meerdere finales om het kampioenschap van de Eredivisie en de winsten van de NHV Beker op zijn palmares. In het afgelopen seizoen liet hij wederom zijn waarde zien op zowel de opbouw als hoekposities.
Baijens reageerde verheugd op zijn contractverlenging:

"Ik ben blij en dankbaar dat ik bij KRAS/Volendam kan blijven spelen. Het geeft me een goed gevoel dat KRAS/Volendam vertrouwen in mij heeft en ik voel me hier echt thuis. De club blijft zich ontwikkelen en het is mooi om daar onderdeel vanuit te mogen maken."

Geert Hinskens, Hoofdtrainer: "Jordy heb ik in 2015 zien komen als jonge jongen en het is mooi om te zien wat voor ontwikkeling hij heeft doorgemaakt in al die jaren, zowel handballend als op persoonlijk vlak. Met zijn flexibiliteit, zowel letterlijk als figuurlijk, is hij een onmisbare kracht in HV KRAS/Volendam, zowel op de vloer als daarbuiten. Daarom zijn wij erg blij dat Jordy heeft besloten om voor zijn negende én tiende seizoen bij Volendam te gaan!"

HV KRAS/Volendam kijkt uit naar de komende seizoenen en is verheugd om Jordy Baijens nog een jaar langer in het oranje te zien schitteren.